Fortnox Integration

Denna funktion kräver att tillägget Fortnox Integration är aktiverat i Boardeaser, dessutom behöver ni en integrationslicens från Fortnox. 

Med tillägget Fortnox Integration går det att föra över bokföringsdata från Fortnox med ett klick till Boardeaser. På så sätt slipper ni exportera en sie4-fil och importera i Boardeaser.

Börja med att följa Fortnox anvisningar för hur man integrerar mot ett annat system: Klicka här för att läsa Fortnox guide. Det är alltså Boardeaser som du ska söka efter bland Fortnox integrationer.

När Boardeaser är tillagt får du en autenticeringskod som du kopierar. Sedan loggar du in i Boardeaser, går till Styrelserummet för aktuell organisation. Har du inte aktiverat Boardeasers tillägg “Fortnox Integration” gör du det i Tilläggsshoppen. Sedan klickar du på “Inställningar” och “Integrationer”. Leta upp Fortnox bland de möjliga integrationerna och klicka på “Aktivera”. Klistra in autenticeringskoden och avsluta genom att klicka på knappen “Aktivera”.

 

 

På Ekonomi > Filhantering finns nu en blå knapp som heter “Fortnox”. Klickar du på den så hämtas bokföringsdata till Boardeaser. Detta motsvarar att ladda upp en sie4-fil till Boardeaser med motsvarande data. Klickar du på pilen till höger så kan du som vanligt ladda upp en sie4-fil.

 

Hittade du den hjälp du behövde?