Det finns tre behörighetsnivåer i Boardeaser:

  • Administratör: Användare som är administratörer kan se och göra allt i Boardeaser.
  • Observatör: Användare som är observatörer kan se allt men endast göra saker som tilldelats dem specifikt.
  • Begränsad: Användare med begränsad behörighetsnivå kan bara se och göra saker som tilldelats dem specifikt.

I korthet är rollen som Administratör tänkt för de användare som ska använda Boardeaser aktivt, det vill säga skapa möten, bjuda in till möten, skriva protokoll etc.

För användare som ska kunna se hela din organisations material men utan att kunna redigera finns behörigheten Observatör, denna behörighet lämpar sig till exempel för en revisor eller styrelseledamöter som inte ska skapa möten.

Den lägsta behörigheten är Begränsad, med denna behörighet kan användaren inte redigera eller läsa något annat än det som specifikt tilldelats denne, denna behörighet är lämplig för till exempel någon som är adjungerad vid återkommande styrelsemöten.

 

Rollen Ekonomichef

Användare med rollen Ekonomichef kan alltid komma åt fliken Ekonomi, oavsett behörighet. Kombinationen Roll: Ekonomichef och Behörighet: Begränsad ger alltså en användare enbart tillgång till ekonomin för att kunna se ekonomin och ladda upp sie4-filer.

Se denna film om hur du lägger till Ekonomichef:

 

 

Rollen Kontraktadministratör

Användare med rollen Kontraktadministratör kan alltid komma åt fliken Kontrakt, oavsett behörighet. Kombinationen Roll: Kontraktadministratör och Behörighet: Begränsad ger alltså en användare enbart tillgång till kontrakt för att på så sätt kunna lägga till och administrera kontrakt i Boardeaser.

Dela dokumet

Det går att meddela användare att ett visst dokument är uppladdat, på detta sätt kan även dokument delas med användare med behörighetsnivån Begränsad kan se dem. Klicka på pilsymbolen för det dokument du vill dela/påminna om och skicka till utvalda användare:

1

Ändra behörighet på användare

Hittade du den hjälp du behövde?