Denna funktion kräver att tillägget PE Accounting Integration är aktiverat i Boardeaser. 

Med tillägget PE Accounting Integration går det att föra över bokföringsdata från PE Accounting till Boardeaser med ett klick. På så sätt slipper ni exportera en sie4-fil och importera i Boardeaser.

Du behöver först begära ut API-nyckel och ert “Company ID” genom att maila teknik@accounting.pe och be om dessa uppgifter.

Logga sedan in i Boardeaser och gå till Styrelserummet för aktuell organisation. Har du inte aktiverat Boardeasers tillägg “PE Accounting Integration” gör du det i Tilläggsshoppen genom att klicka på “Aktivera” för tillägget.

När tillägget är aktiverat klickar du på “Inställningar” och sedan “Integrationer”. Även här klickar du på “Aktivera”. Ange sedan API-nyckeln och ert Company ID som du fick i mailet från PE Accounting. Avsluta genom att klicka på “Aktivera” igen.

På Ekonomi > Datahantering finns nu en blå knapp som heter “PE Accoutning”. Klickar du på den så hämtas bokföringsdata till Boardeaser. Detta motsvarar att ladda upp en sie4-fil till Boardeaser med motsvarande data.

Klickar du på pilen till höger om “PE Accounting” så kan du som vanligt ladda upp en sie4-fil vid behov, till exempel från ett tidigare bokföringssystem. Har ni tidigare aktiverat tillägget Fortnox Integration så finns det även valet att importera bokföringsdata från Fortnox.

 

Hittade du den hjälp du behövde?