När protokollet sparas första gången låses dagordningen och kallelse, dvs det går inte längre att redigera dagordningen eller skicka kallelse. Vill du göra något av detta efter att protokollet har sparats så är det möjligt genom att radera det sparade protokollet. OBS: Detta innebär alltså att det som skrivits på protokollet försvinner.

Så här gör du (du måste vara administratör eller angiven som sekreterare för det aktuella protokollet):

  1. Gå till redigeringsläget för det aktuella protokollet
  2. Klicka på kugghjulet uppe till höger
  3. Klicka på “Ta bort”
  4. Verifiera genom att ange texten som visas

Se ett filmklipp här:

Hittade du den hjälp du behövde?