Denna guide vänder sig till dig som har registrerat ett användarkonto och nu vill börja använda Boardeaser.

Ladda upp dokument

Gå till Dokument för att ladda upp ert tidigare styrelsematerial. Samla ihop alla dokument i en mapp på din dator, gå till Dokument i Styrelserummet och klicka på “Lägg till Dokument”. Nu är det bara att dra och släppa mappen så laddas den upp.

Klicka här för att läsa mer om Dokument.

Se film:

 

Bjud in andra

Bjud in andra som också ska testa eller använda Boardeaser på fliken Användare. Fyll i formuläret för den eller de som du vill bjuda in, det viktigaste är att du kontrollerar att det är rätt e-postadress. Ange behörigheten Administratör så kan de du bjuder in läsa och göra allt i Boardeaser. Avsluta genom att klicka på “Skicka inbjudan”.

Klicka här för att läsa mer om Användare.

Se film:

 

Lägg in möten

På fliken Möten hanteras styrelsemöten i Boardeaser. Börja med att lägga in alla planerade styrelsemöten genom att klicka på “Skapa möte” eller “Nytt möte” och fyll i datum för alla möten.

Klicka här för att se hur du får in alla möten i din kalender.

Klicka här för att läsa mer om möten.

Se film:

 

 

Ekonomi och rapportering

Har ni tilläggen Financials, Reports och/eller KPI Analytics aktiverade? Klicka här för en guide här till hur man kommer igång med den finansiella rapporteringen.

 

Testa tillägg

Gå till Tilläggsshop och aktivera de Tillägg som du vill testa. Tillägg är gratis att testa i 30 dagar. Sök här på Boardeaser Support efter den funktionalitet du aktiverar och testar om du vill veta mer.

Hittade du den hjälp du behövde?