Här är lösningen på några vanliga problem som kan uppstå när man skapar konto eller behöver logga in:

1. Har du kunnat logga in tidigare men kan det inte längre?

Klicka här för att återställa lösenordet, ange den e-postadress som du tidigare har loggat in med. Då skickas ett mail med instruktioner för hur du väljer nytt lösenord. Se film:

 

2. Står det att du måste bekräfta din e-postadress?

Klicka här och ange samma e-postadress som du angav vid registreringen. Ett mail skickas då med länk och instruktioner hur du bekräftar din e-postadress. Var noga med att ange samma e-postadress som du angav när du skapade kontot. Se film:

 

3. Har du blivit inbjuden men vet inte hur du loggar in?

När någon bjuder in dig till Boardeaser så får du ett inbjudningsmail med instruktioner för hur du skapar konto. Om du inte hittar mailet så gör du så här:

  1. Klicka här och ange den e-postadress dit inbjudan skickades (OBS: du måste alltså fråga den som bjöd in dig om du är osäker) så skickas ett bekräftelsemail till denna adress, följ sedan instruktionerna i mailet för att bekräfta din e-postadress.
  2. Klicka därefter på “Glömt lösenord?” och ange samma e-postadress igen, sedan kan du välja lösenord. När du valt lösenord loggas du in.

Se film:

 

4. Kan du inte logga in med BankID?

Du måste först ange ditt personnummer på din profil, klicka här för att läsa hur du gör.

 

5. Ser du inget styrelsematerial när du loggar in?

Logga ut och gör något av följande:

  • Om du inte sett styrelsematerialet vid något tillfälle tidigare så behöver du fråga någon användare med tillgång till ert styrelsekonto vilken e-postadress som angetts för dig på fliken Användare i Styrelserummet. Följ instruktionerna i punkt 3 ovan om det är rätt adress. Om det är fel adress så behöver måste en användare med behörigheten Administratör ta bort din användare och skicka en ny inbjudan till rätt e-postadress.
  • Om du har kunnat se styrelsematerialet tidigare så behöver du kontrollera vilken e-postadress du använt tidigare för att logga in, antingen genom att se till vilken e-postadress mail från Boardeaser brukar skickas eller fråga någon användare med tillgång till ert styrelsekonto vilken e-postadress som är angiven för dig på fliken Användare. Logga in med rätt e-postadress, eller följ instruktionerna i punkt 1 ovan om du glömt lösenordet.

 

6. Kan du inte nå tjänsten alls?

I vissa fall kan nätverksinställningar göra att du inte kan nå tjänsten, dvs logga in på app.boardeaser.com. Du kan testa om det är någon störning i tjänsten eller om det är ett nätverksproblem genom tjänsten Isitdownrightnow.com:

Klicka här för att testa om Boardeaser är tillgängligt

Hittade du den hjälp du behövde?